DEFINITIEVE OPLOSSING

Soprano Ice Laser

Dé nieuwe standaard op het gebied van duurzame ontharing! Nooit last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kunt in je zomers shirtje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Soprano Ice laser.

De Soprano Ice laser maakt gebruik van de SHR techniek. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan zelfs op gevoelige gebieden op een comfortabele manier.

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld, is de SHR behandeling kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten.

SHR warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continue in beweging is wordt de behandelingen met de Soprano Ice door cliënten vaak vergeleken met een ‘hot stone massage’. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden. Definitief ontharen kan veilig en comfortabel op nagenoeg elk lichaamsdeel, zoals gezicht, nek, benen, armen, bikinilijn, rug en buik.

Meest gestelde vragen

Kan ik meerdere behandelingen in een keer doen?

Ja dit is mogelijk. U dient het wel vooraf aan te geven om rekening te houden met behandeltijden

Doet een behandeling pijn?

Nee, een behandeling kunt u wel voelen maar het doet geen pijn. Dit komt voornamelijk door de verkoelende gel en aftercare creme.

Moet ik mijn haren eerst laten groeien?

Nee dit is niet nodig

Contact gegevens

Cure Laser Clinic

A. Spangesekade 74E 
3027GK, Rotterdam 
T. 06 – 18 87 93 73
E. info@curelaserclinic.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag09.00 tot 21.00
Dinsdag09.00 tot 21.00
Woensdag09.00 tot 21.00
Donderdag09.00 tot 21.00
Vrijdag09.00 tot 21.00
Zaterdag09.00 tot 21.00
ZondagGesloten


Enkel op afspraak